Valkeakosken Autokatsastus

Tervetuloa Valkeakosken Autokatsastuksen kotisivuille!

Sivuilta saat tietoa ajoneuvojen katsastusasioista.


Olemme riippumaton, vahvasti pirkanmaalainen ja suomalainen vaihtoehto. Olemme Valkeakosken ainoa kotimainen katsastuspalveluiden tuottaja.


Haluamme tarjota laadukkaita katsastus- rekisteröinti- ja vakuutuspalveluita joustavasti edulliseen hintaan asiantuntemuksella ympäristönäkökohdat huomioiden.

Asemalla teitä palvelemassa Petri Peuraniemi, Markus Mäkitalo ja Kirsi Laine.

Meillä on huippunykyaikaiset tilat ja laitteet. Voit seurata katsastajien työskentelyä katsastustiloissa tai lukea päivän lehden viihtyisissä ja tilavissa asiakastiloissamme nauttien kupin kuumaa kahvia, teetä tai muita tarjolla olevia virvokkeita.

Suurin osa asiakkaistamme tulee aikaa varaamatta, silloin kun heille parhaiten sopii, mutta voit myös halutessasi varata ajan ja pääset jonottamatta palveltavaksi.

Ajoneuvoille, jotka tarvitsevat raskaanlinjan, (isot matkailuvaunut, kuorma- ja linja-autot, isot paketti-autot ja varsinaiset perävaunut) on hyvä huomioida sellainen seikka, että asemallamme ei suoriteta ko. katsastuksia. Matkailuautojen, perävaunujen tai isompien pakettiautojen katsastuksissa pyydämme ottamaan etukäteen yhteyttä puhelimitse 044-7035527.

Katsastukseen tullessa ilmoittaudu toimistoon ajoneuvon rekisteritunnuksen ja mahdollisen päästömittaustodistuksen kanssa, jos se on jo etukäteen tehty. Katsastaja palauttaa avaimet ja asiapaperit katsastuksen päättyessä ja antaa tarkastukseen liittyvää informaatiota.